Aanbieding
casita

illusion

€ 850,-

€ 789,-

allesvoorbaby.nl
casteleyn

Mutsy Evo Industrial

Mutsy
lava grey

diversen kleuren onderstellen leverbaar Industrial standaart / Dark Grey, Black, Black Brown 

 

Mutsy Evo Industrial Kinderwagen Black

De Mutsy Evo Industrial Kinderwagen Black is een lichte kinderwagen met een stijlvol design en makkelijk in het gebruik. De kinderwagen wordt compleet geleverd met een reiswieg en een omkeerbaar zitje. Ook een zonnekap en een boodschappenmand worden meegeleverd.

Comfort

De rugleuning van het zitje van de Mutsy Evo kinderwagen is volledig verstelbaar en beschikt over een slaapstand. Dankzij de geïntegreerde voetensteun krijgt je kindje voldoende ondersteuning. Maar niet alleen aan het comfort van je kindje is gedacht. Jij profiteert van een in hoogte verstelbare duwstang zodat je altijd prettig achter de Musty Evo kinderwagen loopt.

Gebruiksgemak

De Musty Evo kinderwagen is lichtgewicht en is gemakkelijk in te klappen. De zitting van de kinderwagen is gemakkelijk om te keren zodat je kindje zowel naar jou toe als van je af kan kijken. Op de kinderwagen kan met behulp van (los verkrijgbare) adapters een autostoeltje geklikt worden.

Over de Industrial editie

Met de Industrial editie kies je voor authentieke, degelijke kwaliteit waar je elke dag plezier van zult hebben. De gekozen materialen zoals denim en metaal zijn op een moderne manier werkt en uitgerust met kleine details die het plaatje compleet maken. 

 Industrial lava grey 

Lava grey 

 

Charcoal 

 

 Charcoal

€ 679,-

zittende vrouw