Aanbieding
casita

illusion

€ 850,-

€ 789,-

allesvoorbaby.nl
casteleyn

Mutsy i2 Urban Nomad

Mutsy
mutsy

 

Mutsy I2 Kinderwagen Dark Grey - Urban Nomad Dark Grey

De Mutsy I2 Urban Nomad kinderwagen is een van de meest innovatieve kinderwagens van Mutsy. De Mutsy I2 Urban Nomad beschikt over veel handige eigenschappen die je versteld doen staan. De wandelwagen is praktisch, ergonomisch en leverbaar in de meest trendy kleuren.

Comfortabel

Mutsy begrijpt als geen ander kinderwagenmerk hoe met comfort om te gaan. De Mutsy I2 Urban Nomad is een echte bolide als het om kinderwagens gaat. De zitting is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is ook nog eens te verstellen in een comfortabele slaapstand. Ook de ouder geniet van puur comfort.

Gebruiksvriendelijk

De Mutsy I2 Urban Nomad is een erg gebruiksvriendelijke kinderwagen. Binnen enkele seconden heb je de rugleuning versteld of het frame ingevouwen tot een compact pakketje. Over alle functies is goed nagedacht zodat jij als ouder ook een prettige ervaring beleeft.

Over de Urban Nomad editie

De Urban Nomad editie is gemaakt van een duurzame en stevige stof die tegen een stootje kan. Er is gekozen voor natuurlijke kleuren met een cognackleurige lederlook afwerking. Deze Urban Nomad editie is geschikt voor ieder avontuur.

 

Dark Grey  

 

 Dark Grey

€ 869,-

zittende vrouw