Aanbieding
casita

illusion

€ 850,-

€ 789,-

allesvoorbaby.nl
casteleyn

i2 Pure Editie

Mutsy
Pure fog

 

Mutsy I2 Pure Kinderwagen

De Mutsy I2 Pure kinderwagen is een van de meest innovatieve kinderwagens van Mutsy. De Mutsy I2 Pure beschikt over veel handige eigenschappen die je versteld doen staan. De wandelwagen is praktisch, ergonomisch en leverbaar in de meest trendy kleuren.

Comfortabel

Mutsy begrijpt als geen ander kinderwagenmerk hoe met comfort om te gaan. De Mutsy I2 Pure is een echte bolide als het om kinderwagens gaat. De zitting is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is ook nog eens te verstellen in een comfortabele slaapstand. Ook de ouder geniet van puur comfort.

Gebruiksvriendelijk

De Mutsy I2 Pure is een erg gebruiksvriendelijke kinderwagen. Binnen enkele seconden heb je de rugleuning versteld of het frame ingevouwen tot een compact pakketje. Over alle functies is goed nagedacht zodat jij als ouder ook een prettige ervaring beleeft.

Over de Pure editie

Uniek aan de Pure editie is de buitenstof die gemaakt is van 100% gerecyclede PET-flessen. Het milieuvriendelijke materiaal in combinatie met de lichte details en de cognackleurige accenten maakt deze editie speciaal.

 Pure fog

Pure fog 

 

Pure Cloud  

Cloud 

€ 919,-

zittende vrouw