Aanbieding
casita

illusion

€ 850,-

€ 789,-

allesvoorbaby.nl
casteleyn

farmer i2

Mutsy
farmer

 

 De Farmer-collectie staat voor een bepaalde lifestyle: de waardering voor vakmanschap, duurzaamheid, gezond en eerlijk voedsel en een liefde voor het platteland. Deze collectie legt de nadruk op de eenvoudige zakjes met dikke stiksels, een buitenstof in natuurlijke kleuren en een gewatteerde voering van organisch katoen. In combinatie met metalen accenten die duurzaamheid uitstralen en diepbruine lederlook-accenten zorgt dit voor een tijdloze look.

DE LUXE KINDERWAGEN

Maak kennis met de luxe kinderwagen van Mutsy: de i2. Deze veelzijdige kinderwagen is een genot om te gebruiken en om mee te wandelen, zowel voor ouder als kind. Heerlijk in gebruik. Te combineren met tal van handige accessoires.

COMFORTABEL VOOR KIND...

Je kindje zit en ligt voortaan heerlijk in de Musty i2-kinderwagen. Het zitje van de i2 heeft namelijk een zacht kussen en kan in twee richtingen op het frame worden geklikt. Bovendien is de rug- en de beensteun van de Mutsy i2 eenvoudig verstelbaar tot een ergonomische slaappositie. Zo wordt het ruggetje van de kleine passagier optimaal beschermd. 

... EN OUDER

Ook aan de ouders is gedacht! De i2 is heerlijk licht en wendbaar. De reiswieg is met slechts 3,4 kg. de lichtste in zijn soort en is vrij hoog op het frame gemonteerd, waardoor je rug minder wordt belast bij het uit de reiswieg tillen van je kindje. De duwstang is ook in hoogte verstelbaar, zo loopt de wagen perfect voor iedereen, groot en klein.

EENVOUDIG MEENEMEN

Vaak op reis, op bezoek bij familie & vrienden of lekker op vakantie? De Mutsy i2 reist met je mee! Het chassis is eenvoudig op te vouwen tot een zeer compact pakket en is te dragen aan de extra draaggreep. De i2-kinderwagen is voorzien van een fold-lock, zo blijft hij ook tijdens transport netjes in de opgevouwen positie.

 

Sand  

 

Sand

 

Mist  

 

Mist

 


Sky

Sky 

  

€ 949,-

zittende vrouw